We geloven dat we oogsten wanneer we in goede grond zaaien. We moedigen je aan om tienden te geven en een levensstijl van geven toe te passen in jouw leven. Heartbeat Church wil open en transparant zijn over waar we onze inkomende fondsen in zaaien. Wij zorgen ervoor dat alle operationele kosten gedekt zijn. Naast deze kosten zetten wij ons in om maandelijks 4 organisaties en bedieningen te ondersteunen. We geven ook eenmalige giften aan lokale of internationale initiatieven. Dit wordt bekend gemaakt tijdens onze wekelijkse zondagsdiensten.

Wil je een gift overschrijven aan Heartbeat Church:
BE48 0014 1133 3327 • BIC: GEBABEBB

Onze Heartbeat Church voorganger, Luc Depreter, gaf een boodschap over het brengen van tienden en financieel geven tijdens één van onze zondagsdiensten. Beluister zijn boodschap hier:

Organisaties en bedieningen die we maandelijks ondersteunen:

Cherut VZW

Cherut biedt hulp en ondersteuning aan meisjes, vrouwen en transgenders die zich in een kwetsbare positie bevinden door prostitutie, uitbuiting of mensenhandel.

Cherut betekent vrijheid en staat voor de vrijheid om te kiezen, juist voor diegenen die geen of weinig keuze hebben. Samen staan we voor een wereld zonder onrecht en uitbuiting en ondersteunen we deze doelgroep in het vinden van vrijheid in hun leven. Vrijheid om te kiezen. Vrijheid om jezelf (terug) te vinden en in je kracht te staan. Vrijheid om je dromen te realiseren.

Meer info op de Cherut website: https://www.cherutbelgium.com

Christine Tooze

Christine woont in Sheffield (GB). Bewogen door haar passie om Jezus uit te dragen in al Zijn facetten, opent Christine de deur naar God voor vele mensen. Christine is profetisch en apostolisch. Zij houdt ervan om mensen te zien uitstappen in hun bestemming. Heartbeat Church ontvangt haar vaak als gastspreker.

Marlene Holtzhausen

Marlene Holtzhausen komt uit Zuid-Afrika, waar ze haar universitaire studies deed. Ze is geroepen om als profeet te dienen. Eerder werkte zij als voorbidster in het team van Reinhart Böncke. Ze heeft over de hele wereld gediend als profeet, totdat de Heer haar terugriep naar haar wortels (de Hugenoten). Dus  woont en dient Marlene sinds begin 2000 in Frankrijk, tot op heden. Zij wandelt intiem met de Heer en spreekt vrijmoedig Zijn woord.
Fotocredit: Klara Mertens – Duizend Woorden

Tabita VZW

Tabita vzw is een voedselbank die materiële steun aanbiedt aan de armen onder de vorm van voedsel en kleding. Daarnaast ondersteunt Tabita ook de mensen in geestelijke nood door belangeloos de liefde van Jezus te delen. Dit gebeurt door tijd met hen door te brengen om naar hen te luisteren en hen te troosten. 

Op deze wijze ondersteunt Tabita, sinds meer dan 15 jaar, meer dan honderd families per week en ongeveer 600 mensen op maandbasis.

Doorheen de jaren heeft Tabita zo honderden gezinnen, ongeacht hun origine, geholpen om door een moeilijke periode van hun bestaan te komen. De voorziening en hulp in de basisbehoeften van deze gezinnen heeft hen vaak de nodige ruimte gegeven om de nodige stappen te ondernemen om uit de armoede te geraken.

Indien u meer informatie wenst kunt u Tabita steeds contacteren en indien u ons financieel wenst te ondersteunen kan dit op rekeningnummer BE44 7350 0381 7845.

Video on the work of Jeanine Weyckmans, founder of Tabita VZW:

Meer info op Tabitha’s Facebook pagina: @BruxellesTabita