In The Glory

‘Wij allen nu, die met onbedekt gezicht de heerlijkheid van de Heere als in een spiegel aanschouwen, worden van gedaante veranderd naar hetzelfde beeld, van heerlijkheid tot heerlijkheid, zoals dit door de Geest van de Heere bewerkt wordt.’ 
2 Korinthe 3:18 HSV 


Tijdens deze One In Christ Conference willen we samenkomen en door verschillende uitingen getransformeerd worden in Zijn aanwezigheid en glorie:

Collectieve aanbiddingstijd:

In elke sessie maken we tijd om de Heer gezamenlijk te aanbidden. Er is kracht in het uitnodigen van de Heer en Hem alle eer en glorie te geven als één lichaam: Eén in Christus. We geven ruimte aan de Heilige Geest, om te doen wat Hij wil doen in ons midden en in onze levens en harten.

Diepgaande onderwijssessies met praktische hulpmiddelen met spreker Michael Van Vlymen:

Michael Van Vlymen is een auteur en spreker die onderwijst over de bovennatuurlijke dingen van God. Het is Michaels passie om te vertellen dat iedereen kan leren zien in de geestelijke wereld en kan wandelen in het bovennatuurlijke. Michael reist de wereld rond om de openbaring die God hem heeft gegeven te delen en te onderwijzen en om gelovigen toe te rusten om hun bestemming in Christus te vervullen.

Michael zegt… Ik ben een “gewone” man die ontdekte hoe echt God is. Toen ik me realiseerde dat alles waar de Bijbel over spreekt nog steeds beschikbaar is voor gelovigen vandaag de dag, kreeg mijn relatie met God een levendigheid die ik nooit eerder had gekend. Ik leerde dat…

  • Zien in de geest voor alle gelovigen is
  • Wonderen normaal zouden moeten zijn voor hen die in Christus zijn.
  • Engelen bezoeken iets alledaags kan zijn.

In mijn eigen leven werden wonderen en bezoeken van engelen de nieuwe standaard in mijn christelijke ervaring. Ik begon alles wat God deed (en doet) te noteren. Mijn boeken zijn geboren uit mijn nieuwe levende relatie met God. Ik ben gepassioneerd om met iedereen die ooit de oude Bijbelverhalen heeft gehoord en wenste dat God die dingen nog steeds deed, te delen dat Hij dat nog steeds doet en dat Hij dat met en door JOU zal doen!

Het leven met God is bedoeld als een avontuur! Eén keer per week in de kerk zitten en proberen een goed mens te zijn is een slechte ruil voor waar het bij een kind van God werkelijk om gaat! Ik bid dat je nieuwsgierig genoeg bent om dat te ontdekken!

Michael Van Vlymen is geboren in 1958 in Blue Island, IL. Michael groeide op bij ouders die dominee/zendeling waren en heeft door de jaren heen op veel plaatsen gewoond, waaronder Brazilië en Zuid-Amerika. Michael’s boek ‘How to See in the Spirit’ is een werk gebaseerd op zijn eigen levenservaringen in zijn streven naar een diepere wandel met God.

Tijd van gezellig samen-zijn:

Voor en na de sessies gaat de kerk door met koffie, thee en een koekje. Elkaar ontmoeten, een babbeltje doen en vriendschappen opbouwen is een manier waarop de Heer zich door ons aan elkaar laat zien. Koffie, thee, water, frisdrank en koekjes zullen beschikbaar zijn tegen een kleine bijdrage. Breng uw eigen maaltijden mee, want er worden geen maaltijden aangeboden. Er zijn verschillende plaatsen om te eten of om eten af te halen in de buurt.

Doorlopende Aanbiddingsruimte:

Een gezellige, gastvrije en hartverwarmende huiskamer waar je kan zitten, staan, dansen,… gewoon ‘zijn’ in de aanwezigheid van de Heer. In een huiskamersetting zal de aanbidding continu spelen van het begin tot het einde van de conferentie. Het is hier mogelijk om je creatief te uiten in aanbidding doorheen schrijven, schilderen en knutselen.

Expo Kunstwerk:

Zodra je het conferentiegebouw binnenwandelt tref je verschillende kunstwerken. Verscheidene Belgische kunstenaars zullen hun werk en hart delen en nemen je mee in hun aanbidding naar de Heer door middel van hun kunst.

Shop met Christelijke Items:

Philadelphia Bookshop brengt vanuit Antwerpen een ruim assortiment aan bijbels, NL, FR, ENG. Gods Woord verspreiden totdat Jezus terugkomt is onze roeping. Cadeautjes, juwelen en kledij, we brengen het graag mee voor u! We zijn er om een zegen te zijn voor christenen en hun die zoekende zijn helpen de weg “terug” te vinden naar Gods Vaderhart.

Kinderkamer (voor kinderen <10 jaar):

Kinderen zijn van harte welkom om deel te nemen aan elke sessie, maar als ze wat tijd apart nodig hebben, is er een kinderkamer beschikbaar met verzorgingsstation voor baby’s en moeders, knutseltafel voor oudere kinderen, enz… De audio van de hoofdsessies zal in deze kamer te horen zijn op gereduceerd volume.

Praktische info:

Timing van de sessies:

  • Sessie 1 vrijdag 26/5 om 19u30 – 21u
  • Sessie 2 zaterdag 27/5 om 10u – 12u
  • Sessie 3 zaterdag 27/5 om 14u30 – 16u30
  • Sessie 4 zaterdag 27/5 om 19u – 21u
  • Sessie 5 zondag 28/5 om 10u – 12u
  • Sessie 6 Zondag 28/5 om 14u30 – 16u30

Talen:

Gesproken in het Engels met vertaling in het Nederlands op het podium & Frans in headsets. 

Toegang tickets met vrijwillige bijdrage:

Aangezien de plaatsen beperkt zijn, gelieve zeker aanwezig te zijn op jouw geregistreerde sessie.

Indien u een financiële gift wilt geven om de kosten, uitgaven en bediening van de sprekers te dekken, gelieve het bedrag over te maken op de bankrekening van Heartbeat Church:
BE48 0014 1133 3327 – BIC: GEBABEBB onder vermelding van ‘One In Christ Conferentie Glory to Glory’. We zijn heel dankbaar voor elk bedrag dat we ontvangen en we bidden dat de gever in ruil hiervoor overvloedig gezegend zal worden.