Abide In Him – One In Christ Conferentie

“Blijf in Mij, en Ik in u.”
Jezus gaf ons deze opdracht in Johannes 15, vers 4.
Tijdens deze One In Christ Conferentie willen we dit gezamenlijk in praktijk brengen met deze verschillende uitingen:

Collectieve aanbiddingstijd:
In elke sessie maken we tijd om de Heer gezamenlijk te aanbidden. Er is kracht in het uitnodigen van de Heer en Hem alle eer en glorie te geven als één lichaam: Eén in Christus. We geven ruimte aan de Heilige Geest, om te doen wat Hij wil doen in ons midden en in onze levens en harten.

Diepgaande onderwijssessies met praktische hulpmiddelen met als sprekers Murray en Deborah Hiebert:
Murray en Deborah Hiebert zijn de bestuurders van OneEleven Global, een zendingsorganisatie die aanbidding & gebed voor zending overal wil bevorderen. Murray & Deborah maakten beiden deel uit van het team dat het International House of Prayer in Kansas City oprichtte, en hebben ook geholpen bij het opzetten van gebedsruimtes over de hele wereld. Murray en Deborah zetten zich onvermoeibaar in om de wereldwijde kerk versterkt te zien in haar identiteit als Huis van Gebed voor alle naties. Ze wonen in Kansas City, MO met hun vier kinderen.

Bericht van Murray en Deborah:

Tijd van gezellig samen-zijn:
Voor en na de sessies gaat de kerk door met koffie, thee en een koekje. Elkaar ontmoeten, een babbeltje doen en vriendschappen opbouwen is een manier waarop de Heer zich door ons aan elkaar laat zien. Koffie, thee, water, frisdrank en koekjes zullen beschikbaar zijn tegen een kleine bijdrage. Breng uw eigen maaltijden mee, want er worden geen maaltijden aangeboden. Er zijn verschillende plaatsen om te eten of om eten af te halen in de buurt.

Doorlopende Aanbiddingsruimte:
Een gezellige, gastvrije en hartverwarmende huiskamer waar je kan zitten, staan, dansen,… gewoon ‘zijn’ in de aanwezigheid van de Heer. In een huiskamersetting zal de aanbidding continu spelen van het begin tot het einde van de conferentie. Het is hier mogelijk om je creatief te uiten in aanbidding doorheen schrijven, schilderen en knutselen.

Expo Kunstwerk:
Zodra je het conferentiegebouw binnenwandelt tref je verschillende kunstwerken. Verscheidene Belgische kunstenaars zullen hun werk en hart met delen en nemen je mee in hun aanbidding naar de Heer door middel van hun kunst.

Shop met Christelijke Items:
Philadelphia Bookshop brengt vanuit Antwerpen een ruim assortiment aan bijbels, NL, FR, ENG. Gods Woord verspreiden totdat Jezus terugkomt is onze roeping. Cadeautjes, juwelen en kledij, we brengen het graag mee voor u! We zijn er om een zegen te zijn voor christenen en hun die zoekende zijn helpen de weg “terug” te vinden naar Gods Vaderhart.

Kinderkamer:
Kinderen zijn van harte welkom om deel te nemen aan elke sessie, maar als ze wat tijd apart nodig hebben, is er een kinderkamer beschikbaar met verzorgingsstation voor baby’s en moeders, knutseltafel voor oudere kinderen, enz… De audio van de hoofdsessies zal in deze kamer te horen zijn op gereduceerd volume.

Praktische info:

Timing van de sessies:

  • Sessie 1 vrijdag 31/3 om 19u30 – 21u
  • Sessie 2 zaterdag 1/4 om 10u – 12u
  • Sessie 3 zaterdag 1/4 om 14u30 – 16u30
  • Sessie 4 zaterdag 1/4 om 19u – 21u
  • Sessie 5 zondag 2/4 om 10u – 12u
  • Sessie 6 Zondag 2/4 om 14u30 – 16u30

Talen: Gesproken in het Engels met vertaling in het Nederlands op het podium & Frans in headsets.

Gratis toegang met verplichte registratie:
Reserveer uw plaats via bovenstaande registratie-knop. Aangezien de plaatsen beperkt zijn, gelieve zeker aanwezig te zijn op jouw geregistreerde sessie.

Indien u een financiële gift wilt geven om de kosten, uitgaven en bediening van de sprekers te dekken, gelieve het bedrag over te maken op de bankrekening van Heartbeat Church:
BE48 0014 1133 3327 – BIC: GEBABEBB onder vermelding van ‘One In Christ Conference Abide In Him’. We zijn heel dankbaar voor elk bedrag dat we ontvangen en we bidden dat de gever in ruil hiervoor overvloedig gezegend zal worden.